Студія дизайну
Нова темаВідповісти Ukraine1 > Сімейний
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
Друми

ПовідомленняНаписане: 02 жовтня 2024 21:42    Початкове запитання
02 жовтня 2024 21:42 з Друми

Ми плануємо будівництво і не знаємо, куди звернутися за допомогою. Де знайти студію архітектурного дизайну для індивідуального проекту? Хочемо, щоб усе було продумано до деталей.
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Джеки

ПовідомленняНаписане: 03 жовтня 2024 13:15    
03 жовтня 2024 13:15 з Джеки

Коли я мрію про ідеальне місце для відпочинку, уявляю собі затишний будинок, оточений природою. Мій досвід спілкування з архітектурною студією MAKHNO був надзвичайно приємним. Вони професіонали своєї справи, здатні втілити найсміливіші ідеї в життя. Я натрапив на авторський дизайн заміського житла Gnizdo house на їхньому сайті і був вражений. Цей проект поєднує сучасність і природність, створюючи атмосферу спокою. Рекомендую всім переглянути його! Ви точно знайдете натхнення для власного простору.
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид Ukraine1 > Сімейний
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Webforum.eu Подібні теми в Webforum.eu
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень Студія архітектури та дизайну kiev 1 02 червня 2024 22:21 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Студія дизайну Ukraine1 1 28 липня 2024 18:24 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Студія дизайну interes 1 26 липня 2024 20:45 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Студія дизайну sehong 0 26 листопада 2024 13:15 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Я розглядаю кілька варіантів студій дизайну та архітектури ukraineponadyse 224 29 липня 2024 22:50 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Webforum.eu вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.