Как начать свой бизнес?
Нова темаВідповісти Ukraine1 > Бізнес
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
lap-top

ПовідомленняНаписане: 09 червня 2024 09:24    Початкове запитання
09 червня 2024 09:24 з lap-top

Какие первые шаги необходимо предпринять для запуска собственного бизнеса, включая выбор идеи, разработку бизнес-плана, юридические формальности и привлечение финансирования?
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Ірина Сковородка

ПовідомленняНаписане: 03 березня 2025 20:48    
03 березня 2025 20:48 з Ірина Сковородка

Первый шаг – выбор ниши: оцени актуальность идеи, конкуренцию и свою экспертность. Затем разработай бизнес-план с расчетами расходов и доходов. Юридические формальности зависят от страны – регистрация, налоги, лицензии. Для финансирования рассмотри кредиты, гранты или инвесторов. У меня недвижимость на Кипре, и в юридических вопросах мне помогли специалисты компании Feod Group, которые мне оказывали юридические услуги на Кипре https://investment-cyprus.com/ru/ . Если вас интересует бизнес за границей, то рекомендую!
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид Ukraine1 > Бізнес
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Webforum.eu Подібні теми в Webforum.eu
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень Как обезопасить свой компьютер Ukraine1 0 09 червня 2024 09:12 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Как начать играть онлайн с минимальными рисками Passexam4sure 1 24 квітня 2025 09:24 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Игровые аккаунты как бизнес spilkuvannya 1 02 квітня 2025 10:27 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Бизнес сообщество нового формата GoingRemote 0 06 червня 2024 20:45 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Бизнес сообщество нового формата koleey 0 06 червня 2024 21:06 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Бизнес в аграрной сфере kiev 2 25 січня 2025 12:39 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Бизнес Ukraine1 4 23 травня 2024 12:26 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Взлом Facebook как это происходит и как себя защитить koleey 0 05 жовтня 2024 14:11 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Привеееет дорогостоящая моя Ну ты да... sehong 0 28 березня 2024 20:44 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Webforum.eu вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.