Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Джеки
|
Написане: 12 лютого 2025 07:09 Початкове запитання | |
|
Хочу спробувати щось нове у стосунках і подумав про інтимні товари, але не знаю, з чого почати. Можете підказати, що варто взяти для першого досвіду, щоб було цікаво й комфортно? І де краще замовити якісні речі, щоб усе було конфіденційно та зручно? |
|
Догори |
|
 |
Остиви
|
Написане: 12 лютого 2025 07:23 | |
|
Життя з дружиною сповнене різноманіття – від подорожей до домашніх вечорів із фільмами. Ми завжди відкриті до нового, тому вирішили додати трошки пікантності у наші стосунки. Обговоривши бажання й очікування, я зайнявся вибором і знайшов інтернет-магазин із великим асортиментом товарів для дорослих. Обрав потрібний гель для збільшення члена https://talla.ua/ua/dlya-uvelicheniya-penisa/ у них. Оформив замовлення швидко, обрав зручну доставку. Вже за два дні посилка була у мене, і я приготував романтичний вечір. Дружина була приємно здивована, і наш експеримент подарував нам ще більше близькості. Раджу всім парам не боятися вносити новизну у стосунки – це тільки зближує. |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Webforum.eu вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 136/500 |
server load: 13% |
Webforum.eu |
server time: 0.14s |
board activity: 12019 |
|