Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Анна Пендіковська
|
Написане: 09 лютого 2025 19:11 Початкове запитання | |
|
Підкажіть, будь ласка, де в нашому місті можна замовити якісну хімчистку меблів? Я шукаю таку компанію, яка працює акуратно, з професіоналами, які знають свою справу, і, звісно, має розумні ціни. Якщо у когось є позитивний досвід, буду вдячний за рекомендації! |
|
Догори |
|
 |
Рефь
|
Написане: 10 лютого 2025 16:04 | |
|
У мене завжди багато роботи, і на генеральне прибирання просто не вистачає часу. Диван та крісла з роками втратили свій вигляд, а пилосос і засоби з магазину не давали бажаного ефекту. Я вирішив звернутися до клінінгової компанії, яка пропонує хімчистку м'яких меблів у Києві вдома https://clean-home.com.ua/himchistka-mebeli/ і це було правильне рішення! Фахівці приїхали вчасно, провели оцінку забруднень і підібрали найкращий метод хімчистки. Усе зробили акуратно, без зайвого шуму та неприємного запаху. Через кілька годин меблі виглядали, як нові, навіть запах свіжості відчувався! Результат перевершив усі мої очікування, тепер планую замовляти цю послугу регулярно. |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Webforum.eu вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 135/500 |
server load: 4% |
Webforum.eu |
server time: 0.14s |
board activity: 14095 |
|