Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
buvzozo

вік: 33  секс:  Звідки: Повідомлень: 6
|
Написане: 18 вересня 2024 15:49 Початкове запитання | |
|
Доброго дня! Хочу встановити проставки на свій автомобіль, але не можу визначитися, які саме краще обрати. Які проставки на вашу думку є кращими і на що звертати увагу при виборі? _________________ Нравится, не нравится - империя развалится! |
|
Догори |
|
 |
Agymnuop

вік: 32  секс:  Звідки: Україна Повідомлень: 6
|
Написане: 24 вересня 2024 09:25 | |
|
Доброго дня! Я нещодавно купив ці запчастини в магазині Prostavkin у Києві, тому можу поділитися своїм досвідом, які проставки кращі. Все залежить від того, для чого саме вам потрібні проставки. Якщо ви плануєте збільшити кліренс для їзди по бездоріжжю, краще обирати міцні алюмінієві проставки — вони витриваліші та довговічніші. Для міського використання і легкого підняття кліренсу підійдуть поліуретанові — вони м'якші і краще гасять вібрацію. Обирайте проставки відповідно до умов, у яких їздите, і важливо, щоб їх встановлював кваліфікований спеціаліст. _________________ Хотят ли русские войны?
Спросите вы у Сатаны,
И вам ответит Сатана:
Везде, где русские - война! |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Webforum.eu вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 145/500 |
server load: 6% |
Webforum.eu |
server time: 0.15s |
board activity: 12019 |
|